Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین افتتاح و بهره‌برداری از سامانه شتاب‌نگار زلزله نسل جدید با حضور مسئولان شهری و معاون اداری و مالی دانشگاه مازندران برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاح و بهره‌برداری از سامانه شتاب‌نگار زلزله نسل جدید با حضور مهندس نظری مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران، اسماعیل حسن‌زاده فرماندار شهرستان بابلسر، دکتر عباس رشیدی معاون اداری و مالی دانشگاه و برخی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه مازندران در این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خصالی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه نوین و مادر استان در شهرستان بابلسر با بیش از ۱۳ هزار دانشجو و بالغ بر ۴۰۰ عضو هیئت علمی مشغول به خدمت‌رسانی به دانشجو‌ها هستند و پتانسیل خوبی را برای پژوهش و فناوری ایجاد کرده است، گفت: از مزایای نصب شتاب‌نگار، علاوه بر ثبت آمار پس از وقوع زلزله می‌توان به تولید یک گستره عظیم علمی برای رشته‌هایی مانند زمین‌شناسی اشاره کرد.

خصالی با تاکید بر این‌که همکاری ما با سازمان مسکن و شهرسازی استان مازندران در راستای ایجاد پتانسیل‌های علمی، ارتباط مفیدی است، گفت: هم‌زمان‌شدن نصب شتاب‌نگار یا زلزله‌نگار با هفته پدافند غیرعامل، اتفاقی پسندیده است و ما باید توجه بیشتری به پدافند غیرعامل در استان مازندران داشته باشیم که برای پیشبرد این مساله، مسئولیت آموزش این موضوع به دانشگاه مازندران محول شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: همچنین تعدادی از اعضای هیئت علمی را برای این ماموریت به‌کار گرفته‌ایم و در حال تاسیس کارگروه‌هایی برای پدافند غیرعامل هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زلزله نگار فناوری دانشگاه مازندران دانشگاه مازندران شتاب نگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست